Salată Rapidă De Paste Antipasto

Salată Rapidă De Paste Antipasto
Salata rapidă de Paste Antipasto este un hor d ' oeuvre care servește 12. O porție conține 249 calorii, 9g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 89 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână brânză asiago, piper, oțet de vin roșu și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de Allrecetes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încearcă Salată Rapidă De Paste Antipasto, Salată Rapidă De Antipasto, și Salată De Paste Antipasto pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți uleiul de măsline, oțetul, usturoiul, muștarul Dijon, 1/2 linguriță sare și 1/2 linguriță piper negru măcinat într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
Muștar DijonMuștar Dijon
Ulei De MăslineUlei De Măsline
OțetOțet
UsturoiUsturoi
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată. Gatiti fusilli in apa clocotita, amestecand ocazional pana cand sunt fierte, dar ferme pana la muscatura, 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FusilliFusilli
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
3
Scurgere.
4
Amestecați fusilli, busuioc, salam, pepperoni, inimi de anghinare, brânză provolone, brânză Asiago, măsline, ardei roșii prăjiți, 1/2 linguriță piper negru și 1/4 linguriță sare într-un castron mare; stropiți vinetă peste salată. Aruncați pentru a acoperi uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșii PrăjițiArdei Roșii Prăjiți
Inimi De AnghinareInimi De Anghinare
ProvoloneProvolone
Brânză AsiagoBrânză Asiago
Piper NegruPiper Negru
VinetăVinetă
1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită
FusilliFusilli
MăslineMăsline
SalamSalam
BusuiocBusuioc
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și cu spumantul ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Graham Beck Bliss Nectar cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Graham Beck Bliss Nectar
Graham Beck Bliss Nectar
Pentru cei cărora nu le place să se usuce, Demi-Sec Graham Beck este o scuză excelentă pentru auto-îngăduință și frivolitate. Arome ușoare de drojdie, cu indicii de butterscotch, miere și pralină, acest Bulbuc delicios vă va stimula simțurile mai dulci.Amestec: 39% Chardonnay, 61% Pinot Noir
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Revista