Cupe De Macaroon Cu Nucă De Cocos Cu Ciocolată

Cupe De Macaroon Cu Nucă De Cocos Cu Ciocolată
Cupele de Macaroon cu nucă de cocos cu ciocolată ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap servește 8 și costă 34 de cenți pe porție. O porție conține 212 calorii, 2G de proteine, și 12g de grăsime. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 10 minute. Această rețetă de la Allrecetes are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați chipsuri de ciocolată, albușuri de ou, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. În general, această rețetă câștigă un nu este atât de excelent scor spoonacular de 14%. Încearcă Plăcinte Cu Macaroane Cu Ciocolată Și Nucă De Cocos, Gogoși De Macaroon Cu Nucă De Cocos Cu Ciocolată, și Tort de ciocolată cu nucă de cocos prăjită fără coacere cu prăjituri de Macaroon cu ciocolată pentru rețete similare.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Macaroanele cu nucă de cocos pot fi asociate cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Laurent-Perrier la Cuvee Brut cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
Laurent-Perrier La Cuvee Brut
Laurent-Perrier La Cuvee Brut
Vinul provine din cel mai pur suc de struguri și singur îi permite lui Laurent-Perrier să fabrice 'la Cuv auree', o șampanie de mare finețe și o prospețime frumoasă obținută după un proces îndelungat de îmbătrânire în beciurile noastre.De culoare aurie palidă. Bulele Fine alimentează o mousse persistentă. Un nas delicat, cu note de citrice proaspete și flori albe. Complexitatea vinului este exprimată în note succesive, cum ar fi note de piersică de viță de vie și note de fructe albe. Un echilibru perfect între prospețime și delicatețe cu arome fructate foarte prezente pe finisaj.Acest vin proaspăt și pur este perfect pentru un AP crritif. Notele sale de citrice și fructe albe și echilibrul său remarcabil susținut de o efervescență subtilă, îl fac un acompaniament ideal pentru păsările de curte și cei mai buni pești.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista