Desert De Omidă Înghețată

Desert De Omidă Înghețată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați desertul Frosty Caterpillar. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 257 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Această rețetă de la Taste of Home necesită puncte colorate, bomboane roșii, viermi gumosi și prăjituri oreo. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 15 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 25%. Rețete similare sunt Desert De Migdale Înghețate, Frosty Latte Desert, și Desert De Căpșuni Înghețat.

Instrucțiuni

1
Presărați firimituri de prăjituri pe un platou de servire. Aranjați scoicile de șerbet într-un model în zig-zag peste firimituri, formând o omidă. Pentru ochi, apăsați chipsuri de ciocolată în prima lingură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)
1 Pachet (15-1/2 Uncii) Fursecuri Oreo, Zdrobite1 Pachet (15-1/2 Uncii) Fursecuri Oreo, Zdrobite
Despre Serbet De Zmeura, Putin InmuiatDespre Serbet De Zmeura, Putin Inmuiat
2
Folosind o scobitoare, faceți două găuri mici deasupra ochilor. Pentru antene, introduceți capătul unei bucăți de lemn dulce în fiecare marshmallow; introduceți celălalt capăt al piesei de lemn dulce în găuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
3
Adăugați roșu-fierbinte pentru nas. Apăsați puncte pe spatele omidei.
4
Garnisiți cu viermi gumosi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gummy WormsGummy Worms
5
Serviți imediat.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Desertul congelat funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano
Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano
Roșu rubin intens, cu arome plăcute, persistente și fructate. Uscat, dar fructat în același timp. Moale și proaspăt pe gust.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista