Salată prăjită de Yam și Kale
Salata prăjită de Yam și Kale necesită aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6 și costă 55 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 207 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca o garnitură la un preț foarte rezonabil. Un amestec de ceapă, oțet de vin, varză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 92%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare sunt Salată De Varză Cu Sfeclă Prăjită, salată de kale cu somon prăjit, și Salată De Varză Roșie Prăjită.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 400 de grade F (200 de grade C). Aruncați ignamele cu 2 linguri de ulei de măsline într-un castron. Condimentați după gust cu sare și piper și aranjați uniform pe o foaie de copt.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când ignamele sunt fragede, 20 până la 25 de minute. Se răcește la temperatura camerei în frigider.
Între timp, încălziți restul de 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu. Gatiti si amestecati ceapa si usturoiul pana cand ceapa s-a caramelizat pana se rumeneste, aproximativ 15 minute. Se amestecă varza, se gătește până se ofilește și se înmoaie.
Transferați amestecul de kale într-un castron și răciți la temperatura camerei la frigider.
Odată ce toate ingredientele s-au răcit, combinați ignamele, varza, oțetul de vin roșu și cimbru proaspăt într-un castron. Se condimentează după gust cu sare și piper și se amestecă ușor pentru a se combina.