Salată prăjită de conopidă și spanac cu vinetă de șampanie
Salata de conopidă și spanac prăjită cu vinaigretă de șampanie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și primară servește 6 și costă $2.05 pe portie. O porție conține 183 calorii, 10g de proteine, și 12g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați muștar dijon, ulei de măsline extravirgin, oțet de șampanie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 6 ar spune că a lovit locul. Anul Nou va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Acesta este adus la tine de grave mănâncă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 94%, ceea ce este excelent. Rețete similare sunt Salată De Spanac De Căpșuni Cu Avocado Și Vinetă De Șampanie, Omletă cu spanac și brânză cu salată de fructe de fermă în vinetă de șampanie, și Salată roșie cu vinetă de șampanie.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 425 F. Într-o tigaie de prăjire de dimensiuni medii, aruncați conopida cu 3 linguri de ulei de măsline, sare kosher și boia. Prăjiți până se înmoaie și bine caramelizat, aproximativ 40 de minute.
Se scoate din cuptor și se răcește la temperatura camerei.
Între timp, combinați oțetul de șampanie, muștarul, uleiul de măsline rămas și sarea într-un recipient sigilat și agitați pentru a emulsiona. Într-un bol mare de salată, adăugați conopida prăjită, spanacul și ceapa.
Adăugați vinaigreta și aruncați. Topiți salata cu parmezan ras și serviți imediat