Salată prăjită de cartofi și slănină
Salata prăjită de cartofi și slănină este o fără gluten garnitură. Această rețetă servește 8. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 226 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de piper, ulei de măsline, oțet de vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de cartofi cu ardei roșii prăjiți și slănină, Salată de cartofi prăjiți cu ceapă caramelizată și slănină, și Salată De Cartofi Dulci Prăjiți Cu Sos Cald De Cidru De Mere Cu Slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați cartofii, uleiul, rozmarinul, 1/2 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper, aruncând ușor și răspândiți într - o tigaie de jeleu de 15 x 10 inci acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 400 timp de 40 până la 50 de minute sau până când cartofii sunt fragezi și ușor rumeniți.
Se presară uniform cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper; păstrați cald.
Gătiți slănina într-o tigaie mare până când este crocantă; scoateți slănina și scurgeți-o pe prosoape de hârtie, rezervând picături în tigaie. Zdrobiți slănina și lăsați-o deoparte.
Bateți oțetul, următoarele 3 ingrediente, restul de 1/4 linguriță de sare și restul de 1/4 linguriță de piper în tigaie; gatiti la foc mediu, batand ocazional, 3 pana la 4 minute sau pana se incalzeste bine.
Combinați spanacul și verdeața mixtă; stropiți cu pansament cald, aruncând pentru a acoperi. Se acoperă cu cartofi, slănină și parmezan; serviți imediat.