Salată prăjită
Nevoie de o fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și garnitură prietenoasă cu fodmap? Salata prăjită ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 153 calorii, 7g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 49 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Această rețetă de la BBC Good Food necesită puține salate prețioase, sare, ulei de măsline și oțet de vin de orez. Cu o lingură scor de 100%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare includ Cupe De Salată De Conopidă De Bivol Prăjită, Salată de salată de primăvară cu sparanghel prăjit, și Învelișuri de cartofi dulci prăjiți și salată Chorizo.
Instrucțiuni
Rupeți frunzele exterioare ale salatelor.
Așezați-le pe o farfurie și condimentați cu sare. Se lasă aproximativ 15 minute pentru a 'sângera' și a se înmuia.
Încălziți o tigaie mare sau wok până când este foarte fierbinte. Aruncați frunzele cu uleiul de măsline și amestecați-le doar un minut până când încep să se ofilească.
Se amestecă oțetul de vin de orez și se scurge pe un prosop de hârtie. Are un gust mai bun decât spanacul!