Salată Pompano cu crustă de mămăligă cu vinetă de ardei picant sote, cicoare și ulei de roșii

Salată Pompano cu crustă de mămăligă cu vinetă de ardei picant sote, cicoare și ulei de roșii
Salata Pompano cu crustă de mămăligă cu vinetă de ardei iute, cicoare și ulei de roșii este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 842 calorii, 28G de proteine, și 65g de grăsime. Pentru $ 6.01 pe portie, această rețetă acoperă 41% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți sare și piper, ardei prăjiți, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 77%. Rețete similare includ Prăjituri de pește cu crustă de mămăligă cu sos picant de roșii, Salata Arctic char si rucola cu vinaigrette de rosii, și Salată de ciorbă ofilită cu crutoane de mămăligă și vinetă caldă de roșii Cherry.

Instrucțiuni

1
Într-un bol mare de amestecare, aruncați cicoarea curată cu 3 linguri ulei de măsline extra virgin, suc de lămâie și sare și piper după gust. Împărțiți între 4 plăci, plasând amestecul în centrul fiecăruia. Într-o tigaie de 10 inci până la 12 inci, încălziți 4 linguri de ulei virgin până la fumat. Între timp, dragați fileul pompano și presărați cu piper negru. Așezați cu grijă Pompano crustat în tigaie și gătiți până se rumenesc (aproximativ 3 minute pe fiecare parte). Între timp, se taie aproximativ roșii și a pus în blender cu balsamic, capere și restul de jumatate de cana de ulei de masline extra virgin. Se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
AndiveAndive
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Îndepărtați fileurile pompano și așezați câte unul pe fiecare farfurie peste cicoare. Aranjați vinetă de ardei în jurul farfuriei și stropiți cu ulei de roșii și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
AndiveAndive
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
3
Într-o tigaie de 10 inci până la 12 inci peste o flacără medie ridicată, încălziți uleiul de măsline virgin până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline VirginUlei De Măsline Virgin
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Adăugați ceapa și cățelul de usturoi până se înmoaie (aproximativ 4 până la 5 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa SosulPlus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
5
Adăugați toți ardeii și, agitând în mod regulat, gătiți până când sunt destul de moi, dar păstrând în continuare textura individuală (aproximativ 10 până la 12 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
6
Se ia de pe foc în vasul mare de amestecare și se lasă să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
7
Într-un bol mic de amestecare, combinați oțetul balsamic, maghiranul și uleiul de măsline extravirgin și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
MaghiranMaghiran
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
8
Turnați acest amestec peste amestecul de ardei răcit și aruncați ușor cu mâinile, având grijă să nu rupeți ardeii. Puneți deoparte pentru utilizare ulterioară sau serviți ca antipasto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate54
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista