Salata picantă de vită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $2.03 pe portie. O porție conține 187 calorii, 20g de proteine, și 8g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat, sos de soia, ciuperci și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sosul de soia, puteți urma acest fel principal cu Panna Cotta cu sos de căpșuni-Vin Santo ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salată Tiger Cries (o salată picantă de vită Thailandeză), Salată Picantă De Vită, și Salată Picantă De Vită.
Instrucțiuni
1
Îndepărtați grăsimea din carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
2
Tăiați carnea de vită cu cereale în benzi de 2 inci; tăiați fâșii peste cereale în felii de 1/8 inci. (Carnea de vită este mai ușor de tăiat dacă este parțial înghețată, 30 până la 60 de minute.) Într-un vas de sticlă sau plastic, amestecați sherry, ulei de măsline, 1 lingură sos de soia și zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Sos De Soia
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Boabe
Zahăr
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adăugați carne de vită; aruncați pentru a acoperi. Capac; frigider 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
4
Încălziți tigaia de 10 inci la foc mediu-mare până când 1 sau 2 picături de bule de apă și skitter când sunt presărate pe suprafață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați jumătate din carnea de vită; se prăjește aproximativ 3 minute sau până când carnea de vită nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
6
Scoateți carnea de vită din tigaie; scurgere. Repetați cu carnea de vită rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
În castron mare, amestecați carnea de vită și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Puneți roșii, ciuperci și salată pe carne de vită. Acoperiți și refrigerați cel puțin 1 oră până la răcire, dar nu mai mult de 10 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Tomate
Salată Verde
Carne De Vită
9
În recipientul bine acoperit, agitați toate ingredientele pentru pansament până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu Grosier
10
Se toarnă pansamentul peste salată; se aruncă până se acoperă bine.