Salată Picantă De Vită

Salată Picantă De Vită
Salata picantă de vită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $2.03 pe portie. O porție conține 187 calorii, 20g de proteine, și 8g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat, sos de soia, ciuperci și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sosul de soia, puteți urma acest fel principal cu Panna Cotta cu sos de căpșuni-Vin Santo ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salată Tiger Cries (o salată picantă de vită Thailandeză), Salată Picantă De Vită, și Salată Picantă De Vită.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați grăsimea din carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
2
Tăiați carnea de vită cu cereale în benzi de 2 inci; tăiați fâșii peste cereale în felii de 1/8 inci. (Carnea de vită este mai ușor de tăiat dacă este parțial înghețată, 30 până la 60 de minute.) Într-un vas de sticlă sau plastic, amestecați sherry, ulei de măsline, 1 lingură sos de soia și zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Sos De SoiaSos De Soia
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
BoabeBoabe
ZahărZahăr
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați carne de vită; aruncați pentru a acoperi. Capac; frigider 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
4
Încălziți tigaia de 10 inci la foc mediu-mare până când 1 sau 2 picături de bule de apă și skitter când sunt presărate pe suprafață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați jumătate din carnea de vită; se prăjește aproximativ 3 minute sau până când carnea de vită nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
6
Scoateți carnea de vită din tigaie; scurgere. Repetați cu carnea de vită rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
În castron mare, amestecați carnea de vită și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Puneți roșii, ciuperci și salată pe carne de vită. Acoperiți și refrigerați cel puțin 1 oră până la răcire, dar nu mai mult de 10 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
TomateTomate
Salată VerdeSalată Verde
Carne De VităCarne De Vită
9
În recipientul bine acoperit, agitați toate ingredientele pentru pansament până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
10
Se toarnă pansamentul peste salată; se aruncă până se acoperă bine.

Echipamente

DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții6
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista