Salata picantă de pui-Chipotle este o fără gluten garnitură. O porție conține 89 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 25. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ceapă tăiată, sos de vinaigretă de mango chipotle, pudră de piper chipotle chile și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați folie picantă de salată de pui chipotle, Salată Caesar de pui la grătar cu pansament picant Chipotle, și Salată Picantă De Cuscus Chipotle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 191°.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Combinați amestecul de acoperire și condimentele într-un castron mediu; se amestecă brânza. Înveliți puiul cu amestec de brânză, apăsând în pui pentru a se asigura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
3
Așezați pe foaia de copt pulverizată cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
4
Coaceți 28 până la 30 min. sau până când puiul este gata (165F).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
5
Aruncați salata verde cu ingredientele rămase într-un castron mare.