Salata picantă de năut ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 4 și costă 56 cenți pe porție. O porție conține 242 calorii, 8g de proteine, și 13g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână piper cayenne, chimen măcinat, naut și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată Picantă De Naut, Salată Picantă De Naut, și Salată Picantă De Naut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, acoperiți nautul cu 4 centimetri de apă. Se aduce la fierbere și se fierbe la foc moderat, amestecând ocazional, până când nautul este fraged, aproximativ 2 ore; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Într-un castron mare, combinați Roșia, castravetele, ceapa roșie, jalapeo, uleiul de măsline, uleiul vegetal, sucul de lămâie, chimenul, cayenne și pudra de mango.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
Amchoor
1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)