Salată Picantă De Kale De Soia

Salată Picantă De Kale De Soia
Salata picantă de Kale de soia este o fără gluten și vegan garnitură. Această rețetă servește 6 și costă 72 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 77 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați coriandru, ridiche, sos de usturoi chili și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este excelent. Încercați Salată Picantă De Kale De Ghimbir Cu Arahide, Salată picantă de morcovi thailandezi și varză, și Salată picantă Kale Caesar cu usturoi prăjit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați oțetul de orez, sosul de soia, uleiul de susan, zahărul brun și sosul de usturoi chili într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Iute Feliate, ScurseRondele De Ardei Iute Feliate, Scurse
1 1/2 Cani Sos De Prune1 1/2 Cani Sos De Prune
2/3 Cană De Bomboane M&M's Minis2/3 Cană De Bomboane M&M's Minis
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Adăugați varză, varză, morcov, ardei gras, ridiche și coriandru; aruncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
KaleKale
3
Lăsați să stea 8 minute.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate91
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista