Salată Picantă De Fructe De Mare

Salata picantă de fructe de mare este o fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 257 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sosul Sriracha chili, sarea kosher, imitația de bastoane de crab și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Salată De Tăiței Cu Fructe De Mare Picante, Cuscus Picant De Fructe De Mare, și Supă Picantă De Fructe De Mare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Dezghețați bastoanele de crab conform instrucțiunilor pachetului. Trageți bastoanele de crab în fire și puneți-le într-un castron mare.
Adăugați creveții, scallions, maioneza, tobiko, sucul de lămâie și sosul fierbinte.
Se amestecă bine apoi se gustă și se ajustează condimentul cu sare.
Serviți în pahare de martini refrigerate garnisite cu mai mult tobiko și arpagic.