Salată Pecorino și Romaine cu sos de lămâie usturoi

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata Pecorino și Romaine cu sos de lămâie usturoi. O porție conține 94 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați pastă de hamsie, piper crăpat, cățel de usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Încercați Căni de salată romaine tehnicolorate cu pansament Pecorino cu lămâie, Salată Romaine La Grătar + Sos De Semințe De Mac Cu Lămâie, și Salată de inimi romaine Garlicky cu slănină, nuci și brânză albastră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Puneți pâinea pe o foaie de copt; coaceți la 400 timp de 5 minute sau până la prăjit. Frecați feliile de pâine prăjită cu părțile tăiate ale cățelului de usturoi; aruncați jumătățile de cățel de usturoi.
Tăiați pâinea în cuburi de 1/2 inci.
Puneți cuburi de pâine pe tigaie; înveliți cu spray de gătit.
Coaceți timp de 5 minute sau până la aur. Mișto.
Combinați sucul și următoarele 5 ingrediente (prin usturoi zdrobit) într-un castron mic; amestecați cu un bici.
Puneți salata într-un castron mare.
Se toarnă amestecul de suc peste salată; aruncați ușor pentru a acoperi.
Se presară cu piper. Se acoperă cu crutoane și brânză.