Salată orzo mediteraneană cu vinetă Feta
Salata orzo mediteraneană cu vinaigretă Feta ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 293 calorii, 11g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $2.21 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână spanac pre-spălat în saci, jumătăți de roșii uscate la soare ambalate în ulei, inimi de anghinare marinate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de Orzo, Feta și roșii cu vinetă de maghiran, Salată de paste Orzo cu brânză Feta și vinetă de rodie de afine, și Salată mediteraneană tocată de pui cu vinetă Feta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti orzo conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Scurgeți; clătiți cu apă rece.
Combinați orzo, spanacul și următoarele 5 ingrediente (prin sare) într-un castron mare.
Scurgeți anghinarea, rezervând marinada. Tăiați gros anghinare și adăugați anghinare, marinată rezervată și 1/2 cană de brânză feta la amestecul de orzo, aruncând ușor pentru a acoperi.
Presărați fiecare porție cu brânza feta rămasă.