Salată Mixtă De Fructe De Mare

Salată Mixtă De Fructe De Mare
Salata mixtă de fructe de mare este o fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 6,83 USD pe porție. O porție conține 237 calorii, 37g de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel cu frunze plate, ulei de măsline extravirgin, arpagic și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Salată Mixtă De Fructe De Mare, Salată Mixtă Cu Fructe De Mare La Grătar, și Salată mixtă de fructe de mare (Insalatan ai Frutti di Mare).

Instrucțiuni

1
Aduceți 6 căni de apă și sare la fiert într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați calmar; gatiti 3 minute sau pana cand calmarul este doar fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CalmarCalmar
3
Scoateți calmarul din tigaie cu o lingură cu fante. Plonjați calmarul în apă cu gheață; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
CalmarCalmar
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
TigaieTigaie
4
Tăiați calmarul în bucăți de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CalmarCalmar
5
Așezați calmarul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CalmarCalmar
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Adăugați creveți în apă clocotită; gătiți 3 minute sau până când ați terminat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
ApăApă
7
Scoateți creveții din tigaie cu o lingură cu fante. Puneți creveții în apă cu gheață; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
TigaieTigaie
8
Adăugați creveți în castron cu calmar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
CalmarCalmar
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Așezați un abur de legume în tigaie. Reduceți căldura la mediu-scăzut. Aranjați scoici în abur; gatiti peste apa fierbinte 6 minute sau pana cand ati terminat. Plonjați scoici în apă cu gheață; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
LegumeLegume
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Adăugați scoici în castron. Acoperiți amestecul de scoici; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
11
Scoateți vaporul din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Adăugați caracatiță în apa clocotită; acoperiți și fierbeți 2 până la 2 1/2 ore sau până când furculița este fragedă (adăugați apă suplimentară, dacă este necesar, pentru a acoperi caracatița.) Plonjați caracatița în apă cu gheață; scurgere. Frecați pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
CaracatițăCaracatiță
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
13
Tăiați caracatița în bucăți de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaracatițăCaracatiță
14
Adăugați caracatiță, homar și carne de crab la amestecul de scoici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabmeatCrabmeat
HomarHomar
CaracatițăCaracatiță
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
15
Adăugați suc și următoarele 4 ingrediente (prin usturoi); aruncați ușor pentru a combina. Se răcește cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
SucSuc
16
Garnisiți cu pene de lămâie și crenguțe de pătrunjel, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
PătrunjelPătrunjel
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista