Salata mixtă de fructe de mare este o fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 6,83 USD pe porție. O porție conține 237 calorii, 37g de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel cu frunze plate, ulei de măsline extravirgin, arpagic și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Salată Mixtă De Fructe De Mare, Salată Mixtă Cu Fructe De Mare La Grătar, și Salată mixtă de fructe de mare (Insalatan ai Frutti di Mare).
Instrucțiuni
1
Aduceți 6 căni de apă și sare la fiert într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați calmar; gatiti 3 minute sau pana cand calmarul este doar fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Calmar
3
Scoateți calmarul din tigaie cu o lingură cu fante. Plonjați calmarul în apă cu gheață; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Calmar
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Tigaie
4
Tăiați calmarul în bucăți de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Calmar
5
Așezați calmarul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Calmar
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Adăugați creveți în apă clocotită; gătiți 3 minute sau până când ați terminat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți
Apă
7
Scoateți creveții din tigaie cu o lingură cu fante. Puneți creveții în apă cu gheață; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Creveți
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Tigaie
8
Adăugați creveți în castron cu calmar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți
Calmar
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
9
Așezați un abur de legume în tigaie. Reduceți căldura la mediu-scăzut. Aranjați scoici în abur; gatiti peste apa fierbinte 6 minute sau pana cand ati terminat. Plonjați scoici în apă cu gheață; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Legume
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Adăugați scoici în castron. Acoperiți amestecul de scoici; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
11
Scoateți vaporul din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
12
Adăugați caracatiță în apa clocotită; acoperiți și fierbeți 2 până la 2 1/2 ore sau până când furculița este fragedă (adăugați apă suplimentară, dacă este necesar, pentru a acoperi caracatița.) Plonjați caracatița în apă cu gheață; scurgere. Frecați pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Caracatiță
Condimente Uscate Freca
13
Tăiați caracatița în bucăți de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caracatiță
14
Adăugați caracatiță, homar și carne de crab la amestecul de scoici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crabmeat
Homar
Caracatiță
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
15
Adăugați suc și următoarele 4 ingrediente (prin usturoi); aruncați ușor pentru a combina. Se răcește cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Suc
16
Garnisiți cu pene de lămâie și crenguțe de pătrunjel, dacă doriți.