Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de fasole mixtă cu roșii uscate la soare. Această rețetă servește 14. O porție conține 173 calorii, 10g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Un amestec de fasole, fasole, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Quiche de spanac cu roșii uscate la soare, Salată de fasole verde cu roșii uscate la soare și busuioc, și Roșii, Muguri De Fasole Amestecate Și Frunze Mixte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Scurgeți roșiile uscate la soare într-o sită peste un castron, rezervând ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Bol
2
Așezați 1/4 cană de ulei rezervat într-un castron mediu. Întoarceți uleiul rămas în borcanul de roșii uscat la soare; rezervați pentru o altă utilizare. Se toacă roșiile scurse; se pune într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare
Tomate
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adăugați pătrunjelul și următoarele 6 ingrediente (prin ceapă) la roșiile tocate și amestecați ușor pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Pătrunjel
Ceapă
4
Adăugați oțet și ingredientele rămase la 1/4 cană de ulei rezervat, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
5
Stropiți peste amestecul de fasole; aruncați ușor pentru a acoperi. Acoperiți și răciți.