Salata mexicană / Salsan este o fără gluten și vegan hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 126 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 42 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Mergeți la magazin și ridicați roșii, ulei de măsline, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Încercați Salsa mexicană-salată, Salată Mexicană De Pui Sau Curcan Cu Salsa De Roșii Și Fasole Neagră, și Salsa Verde De Bază (Salsa Tomatillo Mexicană) pentru rețete similare.
Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Stoltz organic Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.