Salată mexicană de fasole și orez de porumb

Salată mexicană de fasole și orez de porumb
Salata mexicană de fasole și orez de porumb ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 219 calorii, 10g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 7 și costă 1,11 USD pe porție. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. 10 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, chimen, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 50 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Din cămară: fasole mexicană, orez și porumb coace, Salată Mexicană De Porumb Și Fasole Neagră, și Salată de fasole neagră și porumb - salată mexicană picantă / Garnitură.

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Aromele de ceai negru și cardamon sunt stratificate de note de afine și mure. Aromele proaspete de afine, prune și coajă de portocală oferă note savuroase pline de viață, cu o notă de mineral și cardamon. Acesta este un Pinot Noir bogat și plin de corp, cu aciditate echilibrată și un finisaj fin texturat. 
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 50 m.
Porții7
Scor De Sănătate37
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista