Salata mediteraneană de Bulgur de legume este o vegetarian garnitură. O porție conține 134 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de brânză feta, pătrunjel, năut și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Încercați Salată Mediteraneană Bulgur, Salată De Bulgur De Legume, și Salată de legume-Bulgur cu sos de zară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, turnați 2 căni de apă clocotită peste bulgur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulgur
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
2
Lăsați să stea 30 de minute.
3
Într-o cratiță de 2 litri, încălziți 1 1/2 căni de apă la fierbere; adăugați broccoli. Gatiti 1 minut; scurgeți și clătiți în apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Se amestecă broccoli și ingredientele rămase în bulgur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
Bulgur
5
Se servește imediat sau se acoperă și se dă la frigider cu până la 4 ore înainte de servire.