Salata mediteraneană cu Vinaigrette de lamaie Zesty necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 234 calorii. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $ 2.95 pe portie. Dacă aveți la îndemână coajă de lămâie, roșii, crutoane și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca o farfurie accesibilă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Salată de pâine Zesty cu vinetă de lămâie Meyer, Salată mediteraneană de năut cu vinetă de lămâie, și Salată mediteraneană de paste de năut de Avocado cu vinetă de busuioc de lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Fasole verde cu aburi, acoperită, 3 minute sau până se înmoaie. Clătiți sub apă rece; se scurge bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2
Combinați fasolea, roșiile, năutul, brânza feta și 1/4 cană vinetă de lămâie Zesty.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Toppinguri, Opționale
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
3
Aranjați feliile de vinete într-un singur strat pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
4
Ungeți vinetele cu vinetă de lămâie Zesty. Se fierbe 12 minute sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
5
Scoateți din foaia de copt; lăsați să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
6
Aranjați 2 felii de vinete, 1 felie de dovlecel, 1 inel de ardei roșu și verde și aproximativ 1/3 cană felii de fenicul între 6 farfurii. Topiți fiecare cu 2/3 cană amestec de fasole verde, 2/3 cană verdeață și 1/3 cană crutoane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
Crutoane
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Verzii
7
Stropiți cu vinetă rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime