Salată Marocană De Orz De Năut

Salată Marocană De Orz De Năut
Nevoie de o curs principal fără lactate? Salata marocană de orz de năut ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 6. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 388 calorii, 14g de proteine, și 14g de grăsime. 883 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de sare, cardamom, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Vă este adus prin simple rețete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este improvizabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată Marocană De Năut, Salată Marocană De Năut, și Salată de năut, orz și Feta.

Instrucțiuni

1
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o oală mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se adauga orzul si saut-ul timp de 3-4 minute, amestecand des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrzOrz
3
Adăugați bulionul, apa și o linguriță de sare. Aduceți la foc mic și fierbeți până când orzul este fraged, de la 30 de minute la o oră, în funcție de vârsta orzului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrzOrz
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Se strecoară orzul, se aruncă cu ulei de măsline: se strecoară orzul fiert printr-o strecurătoare sau sită și se trece apă rece pentru a se răci rapid. Aruncați și amestecați în strecurătoare pentru a strecura cât mai multă apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
OrzOrz
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
5
Întindeți orzul pe o tigaie și stropiți ulei de măsline peste el.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
OrzOrz
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Se amestecă pentru a acoperi bine și se lasă deoparte.
7
Combinați ingredientele salatei: într-un castron mare, adăugați nautul, fisticul, caisele, ceapa verde și pătrunjelul și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
8
Adăugați coaja și sucul de lămâie și amestecați din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
9
Adăugați orzul și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrzOrz
10
Presărați amestecul de condimente ras el hanout peste orz și amestecați bine. Gustați și adăugați sare dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ras El HanoutRas El Hanout
OrzOrz
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
11
Marinați înainte de servire: 
12
Lăsați salata să se marineze aproximativ o oră înainte de servire. Dacă orzul a absorbit tot uleiul de măsline, stropiți puțin mai mult chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
OrzOrz

Vin recomandat: Chardonnay, Gruener Veltliner, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Gruener Veltliner și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Un vin pe care l-ați putea încerca este Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 62 de dolari.
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Vinul este de culoare galben paie. Pe nas exprimă pere prăjite lent și flori de caprifoi. Pe cerul gurii, vinul este luminos și corpolent, cu o mulțime de lămâie Meyer și arome proaspete de caise.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate79
Revista