Salată marinată de Broccoli și morcovi

Salată marinată de Broccoli și morcovi
Salata marinată de Broccoli și morcovi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 85 calorii. Această rețetă fără gluten, primară și vegană servește 2 și costă 44 de cenți pe porție. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. Dacă aveți la îndemână flori de broccoli, dressing, ceapă verde și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Încercați Salată De Morcovi Marinată, Salată De Morcovi Marinată, și Salată marinată de conopidă și morcovi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În 1 cratiță de 1/2 litru, încălziți 1 inch apă până la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați broccoli, morcov și ceapă. Acoperiți și încălziți până la fierbere; reduceți căldura. Se fierbe 10 până la 12 minute sau până când broccoli este crocant-fraged; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
MorcovMorcov
CeapăCeapă
3
Aruncați legumele cu pansament. Acoperiți și refrigerați aproximativ 1 oră sau până la răcire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
4
Se servește pe frunze de salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De SalatăFrunze De Salată

Echipamente

DificultateGreu
Gata În1 h, 20 m.
Porții2
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista