Salată Lyonnaise

Salată Lyonnaise
Salade Lyonnaise ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $2.82 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 211 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de ceapă, andive cret, herbes de provence și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată Lyonnaise, Salată modernă Lyonnaise cu praz, Lardons și Oeuf Mollet, și Salată modernă Lyonnaise cu praz, Lardons și Oeuf Mollet de la 'Daniel.

Instrucțiuni

1
Așezați slănina într-o tigaie mare și adâncă și gătiți la foc mediu-mare, amestecând ocazional, până se rumenesc uniform, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Scurgeți feliile de slănină pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
3
Între timp, umpleți o cratiță mare cu 2 până la 3 inci de apă și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut, turnați oțetul și mențineți apa la foc mic. Crăpați un ou într-un castron mic, apoi strecurați ușor oul în apa care fierbe, ținând vasul chiar deasupra suprafeței apei. Repetați cu ouăle rămase. Braconați ouăle până când albușurile sunt ferme și gălbenușurile s-au îngroșat, dar nu sunt tari, 2 1/2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Scoateți ouăle din apă cu o lingură cu fante, tamponați pe un prosop de bucătărie pentru a îndepărta excesul de apă, apoi așezați-le pe o farfurie caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
5
Împărțiți salata romană uniform pe patru farfurii și presărați usturoi. Acoperiți fiecare salată cu roșii, ceapă, slănină și un ou pocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
Ou FiertOu Fiert
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Bateți împreună uleiul de măsline, oțetul de vin roșu, muștarul Dijon, zahărul, herbes de Provence și sarea și piperul într-un castron. Puneți pansamentul peste salată sau serviți pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Pulpă De Miel, Cu OsPulpă De Miel, Cu Os
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista