Salată Kale Caesar
Salata Kale Caesar este o pescatarian felul principal. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 353 calorii. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline extra virgin, usturoi, parmigiano și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până pâine ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Pâine Cu Banane ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată Caesar Kale + Vinetă Caesar, Salată Kale Caesar, și Salată Kale Caesar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înveliți o tigaie mare cu ulei de măsline. Aruncați în jumătate usturoiul și ardeiul roșu zdrobit și aduceți tigaia la foc mediu. Gatiti usturoiul pana devine auriu si foarte aromat, 2-3 minute.
Scoateți usturoiul și ștergeți-l-și-a îndeplinit destinul de usturoi. Aruncați cuburile de pâine și gătiți, amestecând frecvent, până când sunt aurii, crocante și au absorbit tot uleiul, ca niște bureți de ulei de măsline.
Scoateți din căldură și rezervați.
În vasul unui robot de bucătărie, combinați Parmigiano, coaja de lămâie și sucul, usturoiul rămas, dijonul, hamsiile și Worcestershire. Puree până când amestecul este neted, 15 până la 20 de secunde. Cu mașina în funcțiune, adăugați 1/4 până la 1/3 cană ulei de măsline prin tubul de alimentare.
Lăsați procesorul să continue să ruleze încă 10 până la 15 secunde. Gustați și condimentați cu sare, dacă este necesar.
Într-un castron mare, aruncați varza cu crutoanele și două treimi din pansament.
Lăsați varza să stea timp de 3 până la 4 minute pentru a se înmuia. Gustați, adăugați pansamentul rămas și reglați condimentul dacă este necesar.