Salată italiană de fasole albă și anghinare

Salată italiană de fasole albă și anghinare
Rețeta salată italiană de fasole albă și anghinare ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Pentru $2.29 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 381 calorii. Această rețetă servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, oțet de vin, spanac și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul de vin roșu, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Încercați Salată de ton cu fasole albă și anghinare, Sandvișul cu salată de fasole albă, anghinare și Pesto Se topește, și Salată de rucola, ton Italian și fasole albă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti vinaigreta, combinați primele 6 ingrediente într-un castron mic; se amestecă cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Pentru a pregăti salata, combinați spanacul și ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
3
Stropiți cu vinetă și aruncați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate48
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista