Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați salata italiană cu șapte straturi. O porție conține 58 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Funcționează bine ca o farfurie. Dacă aveți la îndemână sos fierbinte, ceapă verde, ardei gras și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 73%, ceea ce este destul de bun. Încercați Baie Italiană Cu 5 Straturi, Italiană 5 Strat Dip, și Fursecuri Italiene Cu Șapte Straturi (Tricolore) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Strat primele 7 ingrediente într-un castron de 3 litri.
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Combinați oțetul și următoarele 7 ingrediente într-un castron mic, amestecând cu un tel de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Răsuciți Funii De Lemn Dulce
3
Se toarnă amestecul de oțet peste straturile vegetale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi