Salata israeliană ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 280 calorii, 4G de proteine, și 23g de grăsime. Pentru $ 2.37 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Un amestec de suc de lămâie, usturoi, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Cholent Scăzut De Grăsimi: Chaminc Israelian Chamin Israelian (Kosher-Carne), Salată Israeliană, și Salată Israeliană.
Instrucțiuni
1
Aruncați castraveții, roșiile, ceapa, ardeiul gras, usturoiul, pătrunjelul și menta împreună într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Culese Crengute De Marar
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Stropiți uleiul de măsline și sucul de lămâie peste salată și aruncați pentru a acoperi. Condimentează cu sare și piper pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)