Salată Grecească La Grătar

Salată Grecească La Grătar
Reteta salata greceasca la gratar este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten și primar opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă face 6 porții cu 306 calorii, 10g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $3.05 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Mergeți la magazin și ridicați roșii romi, sare kosher, brânză halloumi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Încercați Găini și dovlecei Cornish ușor la grătar cu marinată grecească, Tzatziki și salată grecească, Avocado grecesc și salată de pui la grătar cu pansament grecesc, și Salată Duminica: salată de pui și porumb la grătar cu vinetă de iaurt grecesc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți un grătar la mediu (aproximativ 350 de metri cubi F până la 450 de metri cubi F) și frecați grătarele cu un prosop înmuiat în ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Combinați roșiile, brânza și ceapa într-un castron mare și condimentați generos cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
TomateTomate
BrânzăBrânză
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați 1/2 cană de marinată și aruncați ușor pentru a acoperi. Rezervați marinada rămasă.Filetați 1 sfert de roșii, 1 bucată de halloumi și 1 pană de ceapă pe o frigăruie, urmată de un alt sfert de roșii și o altă bucată de halloumi. Repetați pentru a face 6 frigarui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Câteva Mentă Proaspătă, Frunze CuleseCâteva Mentă Proaspătă, Frunze Culese
MarinadaMarinada
TomateTomate
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
4
Așezați frigăruile într-un vas mare, puțin adânc, turnați orice marinată în vas peste frigarui, acoperiți și lăsați să se marineze la frigider timp de cel puțin 15 minute și până la 12 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
BolBol
5
Scoateți frigăruile din vas, lăsând orice exces de marinată să se scurgă înainte de a le pune pe grătar. Acoperiți grătarul și gătiți, întorcând frigăruile la fiecare 2 minute, până când legumele sunt fragede și carbonizate și brânza este moale, aproximativ 6 până la 8 minute în total.Cu aproximativ 3 minute înainte ca frigăruile să fie terminate, periați romaina cu ulei de măsline, condimentați-o cu sare și piper și așezați-o cu fața tăiată pe grătar. Gatiti pana se ofilesc usor si se carbonizeaza pe partea taiata, aproximativ 3 minutes.To serviți, transferați romaina la grătar, kebab-urile și măslinele (dacă utilizați) într-un platou mare de servire. (Dacă doriți, scoateți brânza și legumele din frigarui și tocați toate ingredientele salatei.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
LegumeLegume
Ulei De MăslineUlei De Măsline
MarinadaMarinada
RomaineRomaine
BrânzăBrânză
MăslineMăsline
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Stropiți câteva linguri din marinada rămasă peste salată, trecând orice marinată rămasă pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate34
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista