Salată Grecească De Legume

Salată Grecească De Legume
Salata de legume grecești durează aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 1,96 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, lacto ovo vegetariană și primară are 274 calorii, 7g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Acesta funcționează bine ca un buget prietenos Hor d ' oeuvre. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 256 ar spune că a lovit locul. Această rețetă de la Allrecipes necesită măsline, broccoli, 1 (16 uncii) sticlă sos italian zesty și brânză feta de busuioc de roșii. În general, această rețetă câștigă un excelent scor spoonacular de 82%. Rețete similare includ Salată Grecească De Legume, Veggie-Ambalate Trei Fasole Salata Greceasca, și salată de legume | cum să faci salată de legume / salată de legume sănătoase.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați conopida, broccoli, roșiile cherry, măslinele și brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii CherryRoșii Cherry
ConopidăConopidă
1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat
BrânzăBrânză
MăslineMăsline
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați suficient pansament pentru a acoperi, aruncați și refrigerați peste noapte.

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Maison De La Villette Chardonnay cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Casa De La Villette Chardonnay
Casa De La Villette Chardonnay
Culoare aurie minunată, cu un nas subtil de flori albe și citrice. Un vin alb răcoritor și complex, cu plăcintă cu lămâie, arome proaspete de banane și pere, urmate de note prăjite de pralină, vanilie și castane confiate. Perfect servit singur ca aperitiv sau cu fructe de mare, pești la grătar și salate.Fermentarea de 10 până la 12 zile cu stejar francez și American este urmată de o maturare moale de 6 luni pe minciunile naturale ale vinului. Aproximativ jumătate din amestecul final completează fermentația malolactică, ceea ce permite menținerea unei acidități naturale. O îmbuteliere timpurie permite captarea prospețimii și a aromelor primare.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate14
Revista