Rețeta salată feta mediteraneană cu sos de rodie se poate face în aproximativ 40 de minute. Pentru $1.81 pe portie, veți obține o garnitură care servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo are 317 calorii, 6g de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 29 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, semințe rodie, linguriță scorțișoară și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Salată mediteraneană de ton, cartofi, măsline și feta cu sos de usturoi, Salată mediteraneană tocată de pui cu sos cremos de mărar feta, și Salată de Quinoan și kale de mere și rodie cu Fetan într-un pansament de arțar Dijon.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Încălziți grătarul la cea mai înaltă setare.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Tăiați ardeii în sferturi, apoi așezați-i, cu pielea în sus, pe o foaie de copt. Grătiți până se înnegrește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Se pune într-o pungă de plastic, se sigilează, apoi se lasă 5 minute. Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, răzuiți pielea, aruncați-o, apoi puneți ardeii deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
5
Așezați vinetele pe o tavă de copt, stropiți cu ulei de măsline și scorțișoară, apoi condimentați cu sare și piper. Prăjiți până devin aurii și înmuiați aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Fripturi De Carne Din New York
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
6
Între timp, combinați toate ingredientele pentru pansament și amestecați bine. Pentru a servi, așezați vinetele, fasolea verde, ceapa și ardeii pe o farfurie mare de servire. Se împrăștie cu semințele de feta și rodie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Rodie
șalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
7
Se toarnă pansamentul, apoi se termină cu pătrunjelul.
Salata poate fi asociată cu Chardonnay, Gruener Veltliner și Sauvignon Blanc. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Un vin pe care l-ai putea încerca este Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 27 de dolari.