Salată Feta de rodii cu vinegretă de Dijon cu lămâie
Salata Feta de rodii cu vinaigretă de Dijon cu lămâie este un aperitiv care servește 5. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără gluten, lacto ovo vegetariană și primară are 253 de calorii, 8 g de proteine și 19 g de grăsime per porție. Pentru 2,53 USD per porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și luați muștar dijon, brânză feta, rodie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Vă este adus de Allrecipes. Cu un scor de lingură de 47%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Salata de dovleac Delicata cu curmal și rodie Vinaigretă Dijon, Salată cu merișoare și feta cu vinegretă Dijon și Salată cu mere și rodie, Quinoan și Kale cu Fetan într-un dressing Dijon cu arțar cu curry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți salata verde, semințele de rodie și brânza feta într-un castron mare; pus deoparte.
Se amestecă sucul și coaja de lămâie, muștarul, oțetul, uleiul de măsline, sare și piper într-un castron separat.
Se toarnă peste salată și se amestecă.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Salata funcționează foarte bine cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Un vin pe care l-ați putea încerca este Alderbrook Winery Chardonnay. Are 4 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
![Vinăria Alderbrook Chardonnay]()
Vinăria Alderbrook Chardonnay
Aromele de ananas și mango sunt accentuate cu vanilie, anason și nucă de cocos. Gura este plină de note de pere și unt, cu un final lung, de migdale prăjite. Acest vin se asortează bine cu salată de fenicul și creveți cu lămâie, scoici de mare cu salsa de mango, homar cu sos de porumb prăjit, pui cu bacon afumat și orez sălbatic, risotto cu dovleac cu salvie, somon cu sos de lămâie și șofran.