Salată Farro și porumb
Farro și salata de porumb ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 169 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8 și costă 94 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Un amestec de suc de lămâie, roșii cherry, farro și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Porumb dulce, Goudan și Farro Risotto Plus 15 mai multe Farro S vei iubi pentru totdeauna, Salată Farro de busuioc și porumb, și Salată Farro cu busuioc și porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti farro ca eticheta directioneaza.
Se scurge și se clătește sub apă rece, apoi se transferă într-un castron mare și se aruncă cu 2 linguri de ulei de măsline.
Încălziți restul de 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați porumbul și gătiți, amestecând ocazional, până când începe să se răcească, aproximativ 2 minute.
Adăugați roșiile și ceapa și gătiți, amestecând, până când încep să se ofilească, încă aproximativ 2 minute.
Adăugați 1/4 linguriță de sare și piper după gust.
Se amestecă amestecul de porumb în farro.
Adăugați rucola, coaja de lămâie și sucul de lămâie și aruncați. Condimentează cu sare și piper.