Salată Farfalle
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata Farfalle. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 396 calorii, 11g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați mazăre, pesto, scallions și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Salată Fieri Farfalle, Salată De Ton Farfalle, și Salată Farfalle cu rachetă și Mozzarella pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați ardeii, ceapa, mazărea, ceapa și măslinele într-un castron. Rezervă.
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere cuulei de măsline. Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului.
Scurgeți, rezervând 1/2 cană din apa de gătit.
Scoateți pastele într-un castron și aruncați cu 1/4 cană de apă pentru paste.
Adăugați pesto și legumele rezervate la paste;aruncați pentru a combina. Se amestecă cu brânză și se condimentează cu sareși piper, la gust.
Lăsați-l să se odihnească la temperatura camerei.
Se servește imediat sau se dă la frigider până la 1 zi. Aducela temperatura camerei cu 30 de minute înainte de servire.
Adăugațimai mult pesto și apă fierbinte pentru a se subția, dacă este necesar.
Per porție: 380 calorii, 51G carbohidrați, 12G proteine, 14G grăsimi, 5 mg colesterol