Salată Escarole Cu Pansament De Hamsie

Salată Escarole Cu Pansament De Hamsie
Salata Escarole cu Dressing de hamsie este o lactate gratuit și pescatarian farfurie. Această rețetă face 4 porții cu 416 calorii, 10g de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați hamsie, pâine, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Escarole și salată de Broccoli prăjită cu pansament de hamsie, Serios Italian: Salată De Escarole Și Nuci Cu Pansament De Hamsie, și Salată Escarole cu ou tocat și vinetă de hamsie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți ouăle într-o cratiță; acoperiți cu apă rece cu 2 inci. Aduceți la foc mic la foc mediu-mare și gătiți 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Transferați ouăle într-un bol cu apă cu gheață cu o lingură pliată, apoi scurgeți, coajați și tocați aproximativ.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Încălziți uleiul de măsline de 1/4 inch într-o tigaie medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați cuburile de pâine și prăjiți, întorcând cu o lingură pliată, până la auriu, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
5
Transferați crutoanele pe o placă căptușită cu prosop de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
6
Aruncați stratul exterior de frunze Din escarol. Separați frunzele rămase și tăiați grosolan. Aruncați cu crutoanele într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
EscarolaEscarola
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1
Puneți sucul de lămâie, sucul de portocale, oțetul, uleiul de măsline, usturoiul și hamsiile într-un recipient mic acoperit; agitați bine. Aruncă cu salata. Împărțiți între farfurii, acoperiți cu ouăle fierte și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turte De VițelTurte De Vițel
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
2
Fotografie de Lisa Shin
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista