Salată dulce și tangioasă de castraveți Thailandezi

Salată dulce și tangioasă de castraveți Thailandezi
Nevoie de un garnitură fără gluten și vegană? Salata de castraveți Thailandezi dulci și Înțepători ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 80 calorii. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei asiatice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. 32 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de zahăr, ceapă, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Salată De Castraveți În Stil Thailandez Dulce-Fierbinte, Salată de castraveți cu vinaigret dulce Thai Chili, și Salată De Castraveți Picant.

Instrucțiuni

1
Bateți zahărul, apa fierbinte, oțetul alb și sarea într-un bol până când zahărul s-a dizolvat. Se amestecă castravetele și ceapa în sos. Refrigerați cel puțin 1 oră pentru a înmuia textura legumelor și a reduce înțepătura cepei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet Alb DistilatOțet Alb Distilat
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1-1/2 Oz. Gin1-1/2 Oz. Gin
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru Thai. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, vin cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, Vin
Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, Vin
Acest vin frumos este minunat consistent de epocă după epocă. Primim fructe superioare Chenin Blanc de la ferma Wilson Din Clarksburg, permițându-ne să producem un vin expresiv, nuanțat și delicios. La început vârtej, aromatice de pere alb, ananas și banane de primăvară înainte de sticlă. Pe gust, vinul este răcoritor cu arome de mandarină și piersici coapte. Gura este plină de viață, dar bogată și are o cremă subtilă. Fermentarea din oțel inoxidabil 100% garantează caracterul de fructe proaspete fanii acestui vin au ajuns să aprecieze de-a lungul anilor. Acesta este chintesența summer sipper și vinul perfect pentru a se împerechea cu stridiile proaspete!
DificultateGreu
Gata În1 h, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista