Salata de țelină-fenicul cu măsline ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 173 calorii, 5g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 1,19 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Un amestec de țelină, măsline kalamatan, măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Salată de fenicul și țelină, Salată de țelină și fenicul –, și Salată De Fenicul Și Țelină.
Instrucțiuni
1
Bateți împreună sucul de lămâie, oțetul și uleiul. Se condimentează cu sare și piper. Într-un castron, amestecați țelina, feniculul, ceapa, feta și ambele măsline. Aruncați cu amestec de suc de lămâie. Se toacă frunzele de țelină și frunzele de fenicul; se presară deasupra.