Salată de șuncă afumată pe monede de cartofi Gruyeincrubre

Salată de șuncă afumată pe monede de cartofi Gruyeincrubre
Salata de șuncă afumată pe Gruyul de monede de cartofi necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 31 calorii. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 36. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați brânză gruyincrucrore, cornichons, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 9%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Încercați Paste De Cartofi Dulci Gruyere Afumate Parslied, Gruyincrucrore și salată de cârnați afumați, și Tex-Mex Monede De Cartofi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 și tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament sau folie. Folosind un tăietor rotund de biscuiți de 2 inci, tăiați feliile de cartofi în runde. Într-un castron, aruncați cartofii cu uleiul de măsline și aranjați-i într-un singur strat pe foaia de copt. Se condimentează ușor cu sare și piper, apoi se presară cu brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CartofiCartofi
BiscuițiBiscuiți
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
2
Coaceți rondele de cartofi timp de aproximativ 45 de minute, sau până devin aurii; lasa sa se raceasca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Transferați monedele de cartofi pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
4
Într-un castron mic, combinați șunca cu maioneza, scallion, cornichons, capere, tarhon și muștar. Se condimentează cu sare și piper. Puneți salata de șuncă pe monedele de cartofi și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CornișonCornișon
MaionezăMaioneză
Ceapa VerdeCeapa Verde
TarhonTarhon
MuștarMuștar
CapereCapere
CartofiCartofi
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții36
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista