Salată de vită și ceapă de primăvară la grătar

Carnea de vită la grătar și salata de ceapă de primăvară ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $9.97 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 579 calorii, 48G de proteine, și 39G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de ridichi roz, ulei de măsline, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular spectaculos de 89%. Încercați Salată de ceapă, carne de vită și cartofi dulci la grătar, Rețetă De Pizza Cu Ceapă De Primăvară La Grătar, și Filet de vită la grătar cu ceapă de primăvară la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună ingredientele de vinaigretă într-un castron mare și turnați jumătate într-un castron mic.
Adăugați carnea de vită și ceapa într-un castron mare, amestecați pentru a acoperi și răciți 3 ore (sau lăsați să stea la temperatura camerei 2 ore), amestecând o dată.
Încălziți un grătar cu gaz sau cărbune la mediu (350). Grătar de gătit cu ulei și ceapă la grătar până se înmoaie și se carbonizează ușor, întorcându-se o dată, 8 până la 10 minute. Creșteți căldura la mare (50
și carnea de vită la grătar în 3 loturi, lăsând căldura să revină până la 500 înainte de a începe un nou lot. Gatiti, rotind o data, aproximativ 3 minute in total pe lot, sau pana se rumeneste si se fierbe (se taie pentru a testa).
Aruncați verdeața și ridichile într-un castron mare de servire cu jumătate de pansament rezervat. Aruncați carnea de vită și varza cu pansamentul rămas. Împărțiți verdeața între farfurii mari și acoperiți cu carne de vită la grătar, ceapă și germeni de floarea soarelui.