Salată de vită și ceapă de primăvară la grătar

Salată de vită și ceapă de primăvară la grătar
Carnea de vită la grătar și salata de ceapă de primăvară ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $9.97 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 579 calorii, 48G de proteine, și 39G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de ridichi roz, ulei de măsline, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular spectaculos de 89%. Încercați Salată de ceapă, carne de vită și cartofi dulci la grătar, Rețetă De Pizza Cu Ceapă De Primăvară La Grătar, și Filet de vită la grătar cu ceapă de primăvară la grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună ingredientele de vinaigretă într-un castron mare și turnați jumătate într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Adăugați carnea de vită și ceapa într-un castron mare, amestecați pentru a acoperi și răciți 3 ore (sau lăsați să stea la temperatura camerei 2 ore), amestecând o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Încălziți un grătar cu gaz sau cărbune la mediu (350). Grătar de gătit cu ulei și ceapă la grătar până se înmoaie și se carbonizează ușor, întorcându-se o dată, 8 până la 10 minute. Creșteți căldura la mare (50
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
și carnea de vită la grătar în 3 loturi, lăsând căldura să revină până la 500 înainte de a începe un nou lot. Gatiti, rotind o data, aproximativ 3 minute in total pe lot, sau pana se rumeneste si se fierbe (se taie pentru a testa).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Aruncați verdeața și ridichile într-un castron mare de servire cu jumătate de pansament rezervat. Aruncați carnea de vită și varza cu pansamentul rămas. Împărțiți verdeața între farfurii mari și acoperiți cu carne de vită la grătar, ceapă și germeni de floarea soarelui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lăstari De Floarea SoareluiLăstari De Floarea Soarelui
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
VarzăVarză
VerziiVerzii
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate100
Revista