Salată De Vită Ni Unixcoise
Carne de vită Salata ni Unixcoise ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă $ 2.57 pe portie. O porție conține 298 calorii, 10g de proteine, și 19g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de ceapă purpurie, sos de fermă de boabe de piper, verdeață gourmet și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Salată Nicoise, Nicoise Salad, și Nicoise Salad pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti fasolea verde in apa clocotita intr-o cratita 5 minute sau pana cand este crocanta; se scurge. Plonjați în apă cu gheață pentru a opri procesul de gătit; scurgeți și lăsați deoparte.
Gatiti cartoful in apa clocotita pentru a acoperi in cratita 15 minute sau pana se inmoaie; se scurge și se răcește ușor.
Tăiați cartoful în sferturi.
Tăiați friptura de flanc în diagonală peste Bob în fâșii subțiri.
Benzi Mound friptură în centrul unei salata verde căptușite-platou. Aranjați fasole verde, cartof, ceapă, roșii și măsline în jurul fripturii flancului.
Se servește cu sos de fermă de boabe de piper.