Salata de vinete prăjite (Baingan Bharta) este o fără gluten și lacto ovo vegetarian felul principal. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 197 calorii. Pentru 1,72 USD pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork necesită frunze și tulpini de cilantru, ceapă, usturoi și sare și piper kosher. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră și 25 de minute. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este solid. Curry De Roșii Cu Vinete Prăjite (Baingan Bharta), Curry De Roșii Cu Vinete Prăjite (Baingan Bharta), și Baingan Bharta (Vinete Prăjite Picante Cu Roșii, Coriandru sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 500 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Tapetați o foaie de copt cu folie. Faceți 3 tăieturi în fiecare vinete, de sus până la coadă, la fel de distanțate în jurul vinetelor. Frecați vinetele cu puțin ulei de arahide. Așezați-le pe foaia de copt și prăjiți până se înmoaie până la centru și pielea este maro, aproximativ 45 de minute, rotind tigaia și răsturnând vinetele la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Arahide
Vinete
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Folie De Aluminiu
Tigaie
3
Scoateți din cuptor și răciți.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Odată răcit, curățați vinetele. Tăiați carnea până când este relativ netedă, dar nu moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete
5
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul de arahide la foc mediu-mare. Odată ce uleiul strălucește, adăugați ceapa și sotati până devine maro auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Arahide
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați carnea de vinete, usturoiul, chile și frunzele de coriandru. Gatiti 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru Proaspăt
Vinete
Usturoi
Ardei Iute
7
Adăugați un strop de apă dacă începe să se lipească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
8
Adăugați turmericul, chimenul și 2 lingurițe de sare. Se amestecă și se fierbe încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turmeric
Chimen
Sare
9
Opriți focul.
10
Adăugați iaurtul și amestecați pentru a combina. Gustați pentru condimente și garnisiți cu frunze de coriandru și o stropire de chimen măcinat.
Salată în meniu? Încercați să vă asociați cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Sterling Heritage Collection Napa Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Sterling Heritage Collection Napa Chardonnay
Echilibrat și complex, Chardonnay din Valea Napa pune fructe din mai multe podgorii din AVA, căsătorind maturitatea luxuriantă și îndrăzneață a Mid-valley cu bogăția și profunzimea Carneros. Fructe luminoase, de aur deschide nasul, rotunjite cu note de miere, caramel, condimente de copt și pâine prăjită. O intrare îndrăzneață de lămâi și mere coapte dezvoltă greutate și vâscozitate pe măsură ce evoluează prin gură. Contribuția butoiului lasă o impresie de migdale aproape dulci peste final.