Salată De Vară Din Sud-Vest
Salata de vară din sud-vest ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 24g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 533 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 3,41 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, porumb urechi, chorizo și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare sunt Ton Sud-Vestic Cu O Salată De Vară La Grătar, Southwestern Rachel Sandwich cu Southwestern Slaw: cap de mistreț cea mai îndrăzneață provocare de suport, și Salată De Sud-Vest.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere.
Adăugați porumb și gătiți până când este crocant, 2 până la 3 minute.
Transferați într-o baie cu apă cu gheață pentru a opri gătitul.
Se scurge și se lasă deoparte.
Într-o tigaie medie, gătiți bucățile de pepperoni la foc mediu până se rumenesc, 3 până la 4 minute.
Transferați pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie pentru a se scurge și a se răci. Pune deoparte.
Într-un castron mic, combinați smântâna și sucul de lămâie. Se condimentează cu sare și piper.
Într-un castron mare, amestecați salată, porumb, pepperoni, fasole neagră, roșii și avocado. Distribuiți uniform între 4 plăci. Oferiți pansament cu smântână pe lateral.
Serviți cu fâșii de tortilla (vezi mai jos) și pâine de porumb, dacă doriți.