Salată de varză și mere cu Pancetta și nuci pecan confiate
Salata de Kale și mere cu Pancettan și nuci pecan confiate este un fără gluten garnitură. Această rețetă servește 12 și costă 2,0 USD pe porție. O porție conține 298 calorii, 6g de proteine, și 24g de grăsime. Dacă aveți la îndemână piper, pecorino, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Varză de Bruxelles mărunțită și salată de Kale cu mere, Gorgonzola și nuci pecan confiate, Salată De Varză, Mere Și Pancetta, și Salate Serioase: salată de Kale, mere și Pancetta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Într-un castron, acoperiți nucile pecan cu apă.
Transferați într-o sită și scuturați apa. Într-un alt castron, bateți zahărul cofetarilor, cayenne și 1 1/2 lingurițe de sare.
Adăugați nucile pecan și aruncați.
Transferați într-o sită și scuturați excesul de acoperire. Aranjați nucile pecan pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament și coaceți timp de 10 până la 12 minute, până când zahărul este ușor caramelizat și nucile pecan sunt aurii.
Într-o tigaie, încălziți uleiul cu pancetta și gătiți la foc moderat, amestecând frecvent, până când pancetta se rumeneste, 6 minute. Strecurați picăturile de tigaie într-un castron mare; bateți oțetul, saramura de caper și siropul de arțar și condimentați pansamentul cu sare și piper negru.
Adăugați merele, radicchio, kale, arpagic, tarhon și pecorino și aruncați. Umpleți salata pe farfurii, garnisiți cu nuci pecan și pancetta și serviți.