Salată de varză și mere cu Pancetta și nuci pecan confiate
Salata de Kale și mere cu Pancettan și nuci pecan confiate este un fără gluten garnitură. Această rețetă servește 12 și costă 2,0 USD pe porție. O porție conține 298 calorii, 6g de proteine, și 24g de grăsime. Dacă aveți la îndemână piper, pecorino, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Varză de Bruxelles mărunțită și salată de Kale cu mere, Gorgonzola și nuci pecan confiate, Salată De Varză, Mere Și Pancetta, și Salate Serioase: salată de Kale, mere și Pancetta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-un castron, acoperiți nucile pecan cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Transferați într-o sită și scuturați apa. Într-un alt castron, bateți zahărul cofetarilor, cayenne și 1 1/2 lingurițe de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Zahăr Roșu Grosier
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați nucile pecan și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
5
Transferați într-o sită și scuturați excesul de acoperire. Aranjați nucile pecan pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament și coaceți timp de 10 până la 12 minute, până când zahărul este ușor caramelizat și nucile pecan sunt aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Zahăr Roșu Grosier
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
6
Într-o tigaie, încălziți uleiul cu pancetta și gătiți la foc moderat, amestecând frecvent, până când pancetta se rumeneste, 6 minute. Strecurați picăturile de tigaie într-un castron mare; bateți oțetul, saramura de caper și siropul de arțar și condimentați pansamentul cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Adăugați merele, radicchio, kale, arpagic, tarhon și pecorino și aruncați. Umpleți salata pe farfurii, garnisiți cu nuci pecan și pancetta și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa Plus 2 Linguri Sare
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Pecorino
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)