Salată de varză și gulere
Salata Kale-and-Collards este o fără gluten, fără lactate și primal garnitură. Această rețetă face 10 porții cu 259 calorii, 6g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $1.6 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, sos de lămâie, varză toscană și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cârnați italieni cu Broccoli și gulere (sau Kale), Prăjituri de varză afumată și cartofi și salată de varză roșie cu mere murate rapid, și Cajun Collards pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați și aruncați tulpinile dure din centrele de frunze de collard și kale; stivuiți frunzele și rulați, începând de la 1 latură lungă.
Tăiați în felii groase de 1/4 inch. Aruncați colardele și varza cu afine și pansament cu lămâie într-un castron mare. Acoperiți și răciți 1 oră.
Aruncați împreună pere și următoarele 2 ingrediente chiar înainte de servire. Aruncați amestecul de pere, radicchio, nuci pecan și slănină cu amestec de collard.