Salată de varză de vită marinată thailandeză cu vinetă caldă de șalot

Salată de varză de vită marinată thailandeză cu vinetă caldă de șalot
Thai marinat salata de varza de vita cu vinaigrette cald eșalotă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 5,92 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 46G de grăsime, și un total de 778 calorii. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți la îndemână ulei de susan, frunze de mentă, șobolani și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până oțet de vin de orez ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cană Din Catifea Roșie ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei asiatice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salată de Grapefruit cu vinaigret cald, Salată de năsturel și zahăr cu vinetă caldă de susan-șalot, și Frisonexte Cu Vinetă Caldă De Șalot.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele și amestecați bine. Poate fi păstrat la frigider până când este gata de utilizare.
2
Într-o cratiță sau wok mic, încălziți uleiul de canola până la cald. Într-un recipient înalt, combinați șobolanii, lămâia și chilii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici
Elixirul GElixirul G
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
3
Se toarnă uleiul fierbinte peste amestec și se amestecă. Adăugați încet sosul de pește, sucul de lămâie, oțetul și uleiul de susan. Puneți vinetă înapoi în cratiță pentru a aduce înapoi la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Sos De PeșteSos De Pește
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
4
Se toarnă peste amestecul de varză pentru a acoperi. Vor fi resturi de vinetă. Verificați condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
5
Combinați jalapenos și ardei iute serrano, sambal, șalotă, usturoi și miere într-un robot de bucătărie și amestecați într-o pastă netedă. În timp ce procesorul funcționează, adăugați încet sosul de soia și oțetul de orez. Sezon. Amestecul poate fi preparat înainte și depozitat în frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Ulei De Ardei Iute (ulei De Ardei Iute)3/4 Cană Ulei De Ardei Iute (ulei De Ardei Iute)
1 1/2 Cani Sos De Prune1 1/2 Cani Sos De Prune
Lime, Suc, Plus Felii Pentru GarniturăLime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
6
Setați cuptorul pe broiler sau încălziți un grătar. Marinați rapid mușchiul în amestecul chile timp de 3 până la 5 minute, întorcându-vă pentru a acoperi complet. Gatiti muschiul la un mediu rar, aproximativ 4 minute pe parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
7
Lăsați carnea de vită să se odihnească timp de 3 minute înainte de a tăia în fâșii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
8
Placând pe o farfurie mare, așezați o movilă din amestecul de varză și aranjați felii de mușchi în jurul salatei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Friptură De PorcFriptură De Porc
9
Garnisiți cu semințe de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată

Ingrediente

454pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOsau bucăți similare de carne de vităsau bucăți similare de carne de vită4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 ceapă spaniolă medie, tăiată cubulețe mici1 ceapă spaniolă medie, tăiată cubulețe mici2morcovi, julienne decojite și finemorcovi, julienne decojite și fine2ardei iute, tocați aproximativardei iute, tocați aproximativ1buchetfrunze de coriandru, culesefrunze de coriandru, culese22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleysos de peștesos de pește4cuișoare de usturoicuișoare de usturoi11 litru de lapte integral, la temperatura camereivarză verde, miez și julienne finăvarză verde, miez și julienne fină32 lingurițe boabe de piper măcinat coarsley1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale2ceapalemongrass, numai partea albă, tocatălemongrass, numai partea albă, tocată1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsuc proaspăt de lămâiesuc proaspăt de lămâie1buchetfrunze de mentă, culesefrunze de mentă, culese1(vinete)Napa varză, miez și fin julienneNapa varză, miez și fin julienne11 litru de lapte integral, la temperatura camereivarză roșie, miez și julienne finăvarză roșie, miez și julienne fină1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibiloțet de vin de orezoțet de vin de orez2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibiloțet de vin de orezoțet de vin de orez4creveți și cu veneSare și piper negru proaspăt măcinat, după gustSare și piper negru proaspăt măcinat, după gust2ardei iute serrano, tocați aproximativardei iute serrano, tocați aproximativ22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyCiupiți semințele de susan albCiupiți semințele de susan alb591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsemințe de susan prăjite, pentru garniturăsemințe de susan prăjite, pentru garnitură3mariceapă eșalotă, decojită și feliată finceapă eșalotă, decojită și feliată fin4mariceapă eșalotă, decojite și tocate aproximativceapă eșalotă, decojite și tocate aproximativ4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 kilogram de muschi de piept de curcan, tăiat în 1 inch. cuburi1 kilogram de muschi de piept de curcan, tăiat în 1 inch. cuburi1buchetFrunze de busuioc thailandez, culeseFrunze de busuioc thailandez, culese2la 3 ardei iute de păsări thailandeze, decojiți, tocațila 3 ardei iute de păsări thailandeze, decojiți, tocați11 lingură de oregano uscatsambalsambal
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate65
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista