Confetti Coleslaw ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 83 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână ceapă, ardei gras, pisică și alte câteva ingrediente, o puteți face. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 78%. Încercați Salată De Varză Confetti, Salată De Varză Confetti, și Salată De Varză Confetti pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, amestecați varza, jicama, ardeiul gras și morcovii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
(rezervati 1 Lingura)
Grăsime De Porc înapoi
Jicama
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Într-un blender sau robot de bucătărie, combinați 1/2 cană de coriandru, ceapă, oțet, catsup, muștar și zahăr. Se învârte până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Se adaugă la amestecul de varză și se amestecă bine. Se condimentează cu sare și piper după gust și se ornează cu crenguțe de coriandru.