Salată de Tortellini cu ierburi proaspete și vinetă de roșii

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata Tortellini cu ierburi proaspete și vinetă de roșii. Această rețetă face 15 porții cu 359 calorii, 20g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți frunze de tarhon, ulei de măsline, frunze de pătrunjel și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma Roșia, puteți urma acest fel principal cu Bile De Floricele De Bujor Roz ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată de Tortellini cu vinetă de roșii la grătar, Tortellini, salată de pui și spanac cu vinetă balsamică de roșii, și Cod negru sotat cu vinaigrette de lămâie și salată proaspătă de ierburi.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere la foc mare. Gatiti tortellini conform instructiunilor pachetului. Când este complet gătit, scurgeți și aruncați cu 2 linguri de ulei de măsline și lăsați să se răcească la temperatura camerei.
Între timp, într-un bol de amestecare nereactiv, combinați roșiile tăiate cubulețe, ierburile, șalotele, sucul de lămâie și restul de 1 1/4 căni de ulei de măsline.
Se amestecă pentru a combina și se condimentează cu sare gri și piper pentru a combina. Când tortellini s-au răcit la temperatura camerei, aruncați cu vinetă.
Pentru a servi, aliniați perimetrul unui platou mare de servire cu felii suprapuse de mozzarella. Lingurați salata de tortellini în centru și împrăștiați frunzele de rucola deasupra.