Salată De Ton Cu Fasole
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata de ton cu fasole. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 2 și costă $1.38 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 374 calorii. Un amestec de cățel de usturoi, frunze de salată, coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Fasole Roșie, Salată De Fasole, și Salată Mediteraneană De Fasole pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați primele șapte ingrediente. Pentru pansament, într-un castron mic, bateți uleiul, oțetul, sucul de lămâie, usturoiul, mărarul, sarea și piperul.
Se toarnă peste amestecul de ton și se aruncă ușor.
Serviți pe un pat de salată, dacă doriți.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Merlot, Pinot Noir și vinul rosulimbrox sunt alegerile mele de top pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot]()
Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot
Merlot a fost folosit în mod tradițional pentru a amesteca moliciunea și bogăția în amestecuri de Cabernet, dar acum a devenit unul dintre cele mai populare vinuri roșii din California. Seria de diamante Francis Coppola din 1999 Blue Label Merlot este generoasă și opulentă. Este realizat cu cantități mici de Syrah și Cabernet Sauvignon pentru a adăuga personalitate și aromatice de ridicare. Merlot este îmbătrânit în butoaie de stejar francez noi până la trei ani timp de opt luni. Aromele de fructe de pădure și plăcintă de mure din fructe ies în evidență în nas, care se integrează cu calitatea elegantă prăjită din stejar. La gust, aromele identificabile de zmeură și albastru dens, jammy fruit se combină cu structura elegantă a vinurilor pentru a susține finisajul elegant și lung. Seria de diamante Merlot din 1999 este extrem de primitoare, cu o mare bogăție și atracție; este potabilă acum sau poate fi stabilită timp de doi până la cinci ani.