Salată De Toamnă
Salata de toamnă este o fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 8 porții. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 202 calorii, 2G de proteine, și 18g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Un amestec de piper, jumătăți de nucă, buruieni de mărar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Salată De Toamnă, Salată De Toamnă, și Salată de toamnă într-un borcan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, bateți oțetul, muștarul, mărarul, nucșoara, sarea și piperul. Adăugați încet ulei în timp ce bateți. Într-un castron mare, combinați merele, brânza, nucile și 3 linguri de pansament; aruncați pentru a acoperi. Acoperiți și refrigerați până la 4 ore. Acoperiți și refrigerați pansamentul rămas.
Așezați romaine și Nasturel într-un castron mare de salată; stropiți cu pansamentul rămas; aruncați pentru a acoperi. Aranjați amestecul de romaine și amestecul de mere pe farfurii de servire.