Salată De Taco De Vită Confetti

Salată De Taco De Vită Confetti
Salata de Taco de vită Confetti ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și prietenoasă cu FODMAP servește 4 și costă $3.59 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 52G de grăsime, și un total de 859 calorii. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Un amestec de carne de vită măcinată, salată verde, roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 21 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată Taco cu năut 'carne de vită', Salată De Taco Cu Brânză De Vită, și Salată de Taco de vită și fasole pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți tigaia mare antiaderentă la foc mediu până când este fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați carne de vită măcinată; gatiti 8-10 minute, rupandu-se in maruntisuri de 3/4 inch si amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
3
Se toarnă picăturile. Se amestecă amestecul de condimente taco conform instrucțiunilor pachetului; scoateți carnea de vită condimentată din tigaie cu lingura cu fante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Condimente TacoAmestec De Condimente Taco
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
TigaieTigaie
4
Combinați carnea de vită condimentată, chipsurile de tortilla, brânza și roșiile într-un castron mare. Linia 4 plăci cu verdeață de salată. Se acoperă cu amestec de carne de vită. Se acoperă cu măsline, ceapă și pansament, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)
VerziiVerzii
BrânzăBrânză
MăslineMăsline
TomateTomate
CeapăCeapă
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Burn Cottage Cashburn Pinot Noir cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Flori aromate strălucitoare, cassis și fructe roșii care completează notele de condimente și sărate. Palatul este suplu și armonios, cu straturi interesante și elemente umami, textură fină și un finisaj minunat echilibrat.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista